Ciprian Anton a obținut un nou mandat de președinte al AJF Suceava

Ciprian Anton a fost reales in functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal, in urma Adunarii Generale ce a avut loc astazi, la Centrul Cultural Bucovina. In lipsa unui contracandidat la acest post, Anton a castigat un nou mandat in fruntea forului judetean, cu votul a 43 de membri din 44 prezenti, singura abtinere venind din partea lui Florin Cristescu (CS Omnia Suceava).

Le multumesc tuturor membrilor afiliati pentru sprijinul acordat proiectelor noastre. II asigur ca si in urmatorul mandat, voi fi la dispozitia lor 24 de ore din 24. Programul cu care am castigat in 2014 se numea <<Noi punem fotbalul pe primul loc>>. Acum continuam ceea ce am inceput, <<Impreuna punem fotbalul pe primul loc>>”, a fost mesajul transmis de Ciprian Anton, dupa castigarea unui nou mandat in fruntea AJF

Ciprian Anton a vorbit si despre obiectivele pe care le are in urmatorii patru ani. “Imi doresc sa dezvoltam mai departe sectorul juvenil unde obiectivul pentru urmatorii patru ani este sa ajungem la 50 de echipe de copii si juniori.  Un alt proiect pe care doresc sa-l implementez este legat de stoparea violentei pe terenurile de fotbal. Se numeste <<Violenta nu-ti ajuta echipa favorita>>. De asemenea, vrem sa dotam toate echipele din judet cu echipamente sportive”, a  precizat seful AJF.

Vrea un amical Romania – Republica Moldova in Anul Centenarului

Pe termen scurt, Ciprian Anton vrea sa marcheze Anul Centenarului cu un meci amical intre nationalele de juniori ale Romaniei si Republicii Moldova: “Tin foarte mult sa organizam acest meci la Suceava. De asemenea, vom continua sa sustinem toate competitiile dedicate fotbalului de masa: Cupa Cartierelor, Campionatul de Old-Boys sau Liga Companiilor”.

Iulian Daraba si Aurel Constantin, alesi pe posturile de vicepresedinti

Daca alegerea presedintelui a fost o simpla formalitate, alegerile pentru cele doua posturi de vicepresedinte al AJF au fost disputate. In urma votului, cele doua functii de vicepresedinte au fost atribuite lui Iulian Daraba (33 voturi) si Aurel Constantin (31 voturi), care l-au invins pe Ciprian Costan (22 voturi).

In cadrul Adunarii Generale de astazi a fost stabilita si componenta Comitetului Executiv al AJF Suceava, acesta urmand sa fie format din sapte membri: Ciprian Anton (presedinte), Iulian Daraba (vicepresedinte), Aurel Constantin (vicepresedinte), Gheorghe Vicol (reprezentantul echipelor de Liga a IV-a), Mihaita Szekely (reprezentantul echipelor de Liga a V-a), Bogdan Pantea (reprezentatul cluburilor de copii si juniori) si Sebastian Gheorghe (presedintele Comisiei Judetene de Arbitri). Alegerile au fost suprevizate vicepresedintele Federatiei Romane de Fotbal, brasoveanul Octavian Goga.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Ciprian Anton a obținut un nou mandat de președinte al AJF Suceava"

  1. mai concret cum va creste fotbalul juvenil ???? cu terenuri de mocirla ? inca e dezastru aici , poate sunt usoare imbunatatiri dar pasii totusi sunt exagerat de mici ! la terenuri ca si suprafata suntem mult de tot in urma fata de sudul tarii si transilvania

  2. Stie cineva ce cluburi au reprezentat cei 3 candidați la functia de vicepresedinte?Poate vor îmbunatati calitatea terenurilor.

  3. pai castigatorii sunt prof Constantin de la LPS , si Iulian Daraba de la Nicu Gane Falticeni , ca si vicepresenti . LPS are noroc de terenul artificial , iar Nicu Gane foloseste stadionul tineretului care e si el ok .

  4. Prof Constantin nu reprezintă lps pentruca director este Radu și doar el putea candida pentru presedinte si vicepresedinte.Se poate sa fie reprezentantul lui alt club.Iulian Daraba este tînar si cred ca va face treaba buna.

  5. D-lConstantin este director executiv la ACS JUNIORUL SUCEAVA.Succes d-le prof.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*