Ciocăneştiul face eventul

Liga4 Bucovina Ciocanesti

Bucovina II Ciocanesti a realizat eventul in sezonul 2014/2015 al fotbalului judetean. Devenita campioana a Ligii a IV-a inca de acum doua saptamani, formatia antrenata de Relu Buliga si-a adjudecat si Cupa Romaniei la nivelul judetului Suceava, dupa ce s-a impus marti dupa-amiaza, pe stadionul Areni, in finala competitiei, cu scorul de 1-0, in fata Somuzului Preutesti.

Sustinuti din tribunele Areniului de o galerie numeroasa, condusa chiar de primarul comunei, cei din Preutesti au trecut pe langa deschiderea scorului la jumatatea primei reprize, cand Craciun a nimerit bara transversala a portii aparate de Puianu cu o executie din coltul careului mare. Unicul gol al intalnirii, cel prin care Ciocanestiul a pus mana pe trofeu, a venit la trei minute dupa pauza, cand Nicu Lazar a marcat cu un sut din interiorul careului dupa o pasa venita de la Tivodar.

Somuzul Preutesti: Bursuc – Constantin, N. Ailenei, Botosanu, V. Alexandru, I. Irimia, Craciun, Stanca, Balau, Beclea, C. Vasiliu. Antrenor: Catalin Vasiliu. Au mai intrat: Dragomir, Ov. Clim, R. Vasiliu.

Bucovina II Ciocanesti: Puianu – Iuga, A. Razlog, Tivodar, Varlan, Lazar, Timpau, Piticari, R. Ivan, C. Ilie, A. Irimia. Antrenor: Relu Buliga. Au mai intrat: Cuciurean, A. Balan, Coca si Zbranca.

Arbitri: Ghita Ignatescu – Ovidiu Vranau si Andrei Bilius (toti trei din Suceava).

Bucovina II Ciocanesti va juca in primul tur din faza nationala a Cupei Romaniei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ciocăneştiul face eventul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*