Câinii „muşcă” Lotusul

Într-una dintre restanţele contra-candidatei Cetăţii la locul ce duce în liga a III-a, Dinamo II a învins pe stadionului “Florea Dumitrache” pe cei de la Ştiinţa – Lotus – Bacău – Roman – Băile Felix cu 4-1! Acest rezultat întregeşte bucuria elevilor lui Ioan Radu care au trecut astăzi pe teren propriu de Petrolul din Ploieşti.

Meciul se anunţa foarte interesant, mai ales după toate suspiciunile din ultimele zile. De remarcat opţiunea caselor de pariuri de a scoate meciul de pe tablou. Spiritele s-au încins încă din debutul partidei, portarul oaspeţilor fiind eliminat în minutul 19 după comiterea unui fault în propriul careu. Prin dubla lui Mendy (foto) şi golurile lui Voican şi Predescu (din penalty) “câinii” modifică tabela la un nesperat 4-1 la pauza! Scorul se menţine până la final, elevii lui Marian Pană afundându-se şi mai mult spre liga a III-a.

Diferenţa între Suceava şi Ştiinţa rămâne de opt puncte. în timp ce sucevenii de la Cetatea mai au doar o partidă, “acasă” cu FC Botoşani, cei de la Ştiinţa au asigurate trei puncte din întâlnirea cu Progresul, dar mai au de jucat cu “acasă” cu CSM Ploieşti şi Dunărea Galaţi. Victoria cu vecinii de peste Siret devine vitală!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Câinii „muşcă” Lotusul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*