Cine urmează ?

Venirile lui Pălimaru şi Semeghin reprezinta cele mai importante realizări ale lui Ciprian Anton de când ocupă funcţia de preşedinte al Cetăţii. Şeful grupării din Areni a anunţat că nu se va opri aici cu transferurile importante şi a promis ca în iarna va aduce la Suceava alţi jucători valoroşi.

Pentru început, Ciprian Anton a precizat că nu a renunţat la pista Dănuţ Perjă, jucător cu care continuă să poarte negocieri.

“Discutiile noastre s-au oprit cand a venit vorba despre copii. Nu stie daca sa ii aduca aici sau sa ramana in Bucuresti. Saptamana viitoare voi lua legatura cu el pentru a vedea ce decizie ia. Chiar daca lumea ar putea critica faptul ca nu intinerim echipa, sunt sigur ca experienta sa ne-ar ajuta foarte mult”, a spus Ciprian Anton.

Preşedintele Cetăţii a anunţat că în iarnă pregăteşte alte surprize plăcute suporterilor: “Am promisiunea de la niste oameni de afaceri ca voi aduce in iarna cativa jucatori care sa fie realmente pentru Liga a II-a. Promit ca, indiferent ce se va intampla, va fi o schimbare la clubul Cetatea.”

Un alt fost jucător al Forestei care ar putea să vină la Cetatea este Daniel Bălan. Fundaşul dreapta evoluează în acest moment în prima ligă din Cipru şi a promis că odată ce va încheia acest contract va reveni pe Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cine urmează ?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*