Cine mai ramane?

Invitat fiind la emisiunea “Fair Play” de la IntermediaTV, Petru Ghervan a confirmat datoriile pe care le are clubul catre o mare parte dintre jucatori: “Este vorba de 30% din ultimele doua salarii pe care le-au primit deja. Discutam despre jucatorii care au salarii mai mari de 1000 de lei.“ Directorul tehnic a mai precizat faptul ca jucatorii ar trebui sa-si primeasca primele de obiectiv in vacanta de iarna daca echipa este cel putin pe locul 5 si la sfarsitul campionatului daca echipa se califica intr-o cupa europeana.

Petru Ghervan a admis ca o alta problema, ce trebuie rezolvata pana in pauza de iarna, o constituie contractele care se incheie la sfarsitul campionatului: “Pana la finalul anului, jucatorii care sunt la final de contract, printre cei mai importanti pot sa va spun ca sunt Mitrea Adi, Andrei Iulian, Bogdan Pralea, Cristi Adomnicai, isi vor face o evaluare.“ Directorul tehnic al CSU a explicat pentru telespectatori si modul cum se oferteaza “alb-albastrii”: “Avem o evaluare a tuturor jucatorilor pe un post, atat din Romania cat si din Europa, sa stim cat este platit un jucator din Europa pe postul respectiv si cu cat platim noi un jucator. Toate acestea ne duc spre un salariu cu care-l ofertam pe jucatorul respectiv, in conditiile in care bugetul ne permite.

Domnul Ghervan a incheiat exprimandu-si increderea ca toti sucevenii din echipa vor ramane sa joace la Suceava si speranta ca va primi un raspuns pozitiv in privinta prelungirii contractelor pana la reluarea pregatirilor de iarna.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cine mai ramane?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*