Cinci plecări de la Pojorâta

FC  Pojorata s-a despartit in pauza competitionala din aceasta vara de cinci jucatori din lotul cu care incheia pe locul 6 in sezonul trecut al Ligii a III-a. Formatia antrenata de Danut Mandrila a renuntat la Dodan, Donose si portarul Tudor, in vreme ce brazilianul Marcio si-a reziliat de comun acord intelegerea cu gruparea de la poalele Raraului. Aflat la final de contract cu FC Pojorata, mijlocasul Bogdan Botezatu a inceput pregatirile de vara sub comanda lui Marin Barbu, la Ceahlaul Piatra Neamt, dar intre timp se pare ca a ajuns tot in Liga a III-a, la Stiinta Miroslava. Altor doi jucatori, este vorba de Padurariu si Antonescu, le-a expirat in intersezon imprumutul la Pojorata si s-au intors la Gloria Bistrita. Danut Mandrila ii vrea insa din toamna inapoi la Pojorata

Tehnicianul a vrut sa sune adunarea inca din aceasta saptamana, dar a amanat reunirea lotului pana saptamana viitoare din cauza incertitudinilor care planeaza asupra viitorului sezon al Ligii a III-a. “Nu stim deocamdata nici cate echipe s-au strans in Liga a III-a, nici sistemul competitional. Acest lucru ne-a determinat sa amanam cu cateva zile reunirea”, a declarat antrenorul Pojoratei. Mandrila a mentionat ca deocamdata nu a perfectat vreun amical, ci doar un cantonament, la Campulung Moldovenesc, in luna august. La capitolul achizitii, Danut Mandrila a evitat sa anunte vreun jucator de pe lista “ros-albastrilor”, singurul nume vehiculat pe piata pentru un eventual transfer fiind cel al fundasului rapidist Vasile Vitu.

Conform presedintelui LPF2, Auras Brasoveanu, pana ieri, la startul Ligii a III-a s-au inscris doar 70 de echipe pe cele 84 de locuri disponibile, printre formatiile care au declarat forfait in aceasta vara fiind si CSM Moinesti. “Se pare ca exista abandonuri in Liga a III-a. Luni erau inscrise un numar de 70 de echipe, deci lipseste exact o serie. Asta nu va face decat sa apara costuri mult mai mari la capitolul organizare”, a declarat Auras Brasoveanu la Sport Total FM.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cinci plecări de la Pojorâta"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*