Cinci „bobiţe” cu Islanda

Nationala de handbal masculin a României a încheiat preliminariile Campionatului European din 2014 cu înfrângere, duminica seara, în deplasare, cu Islanda, scor 37-27 (14-15), în grupa a 6-a. Principalii marcatori tricolori au fost Florea si Acatrinei de la CS Universitatea Suceava, ambii cu câte 5 goluri.Tricolorii antrenati de Eliodor Voica au înregistrat anterior doar înfrângeri în preliminarii, 26-34 si 22-31 cu Slovenia, 30-37 cu Islanda, 31-34 si 25-31 cu Belarus. România a încheiat grupa a 6-a preliminara pe ultimul loc, cu 0 puncte, ratând calificarea la turneul final. România a fost singura echipa din preliminarii, care nu a obtinut vreun punct, iar pentru calificarea în grupele preliminare ale editiei din 2016 va fi nevoita sa joace meciuri de play-off, programate în aprilie anul viitor. Primele doua clasate din fiecare dintre cele 7 grupe s-au calificat la turneul final, plus o echipa de pe locul trei cu cea mai buna linie de clasament, din toate grupele.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Cinci „bobiţe” cu Islanda"

  1. la nivelde nationala suntm de tot…singura echipa fara punct si fara a avea in grupa vreo superputere….mare rusine! felicitari acatrinei ptr cele 5 goluri!

  2. MISU SUCEVEANU | 18 iunie 2013 at 9:47 | Răspunde

    FELICITARI FLORINE , SI TARE MA TEM , DATORITA EXODULUI DE VALORI DE LA ECHIPA ,CA NU O SA TE MAI VEDEM LA SUCEAVA DECAT CA ADVERSAR.!!! BAFTA ORIUNDE VEI MERGE.

  3. Pentru Alcatraz:

    Slovenia a jucat in semifinale la ultimul Mondial, iar Islanda si Belarus au ajuns in optimi la aceeasi competitie.
    Altfel, Belarus a castigat in Slovenia, iar ex-yugoslavii au ratat calificarea la Europene.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*