Cinci bilete pentru naționalele de înot pentru copii

CSS Suceava s-a calificat cu cinci sportivi la faza finala a Campionatului National de inot pentru copiii de 10 si 11 ani. Maria Moscaliuc, Amalia Burlacu, Alexia Burlacu, Andrei Andrian si Ioan Verciuc si-au indeplinit baremurile in urma etapei regionale ce a avut loc in bazinul din Izvorani.

Maria Moscaliuc a castigat proba de 50 de metri liber cu un timp de exceptie, 29,65 secunde, fiind singura inotatoare din tara care a reusit sa coboare sub pragul de 30 de secunde. Andrei Andrian a fost al 7-lea la 50 de metri spate si la 200 de metri liber, Amalia Burlacu s-a clasat pe locul 9 in probele de 50 de metri bras si 200 de metri liber, Alexia Burlacu s-a clasat pe pozitia a 10-a la 50 de metri spate, in timp ce Ioan Verciuc a ocupat locul 13 la 50 de metri bras si 50 metri liber.

Chiar daca a fost doar un concurs de pregatire, am obtinut niste rezultate excelente si sunt convins ca la vara, la Brasov, vom face o figura frumoasa. As vrea sa multumesc pe aceasta cale celor care ne sprijina mereu in programul de pregatire: conducerii Scolii Gimnaziale Nr. 3, conducerii Liceului cu Program Sportiv, doamnei psiholog Irina Bodnariu si domnului Catalin Bunduc de la Victoria 21 Gym”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cinci bilete pentru naționalele de înot pentru copii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*