Chişu, aşteptat la Rapid

Rapid Suceava a anuntat numele unui nou jucator de pe lista de achizitii pe care intentioneaza sa le efectueze in aceasta iarna. Flavius Chisu, un mijlocas dreapta in varsta de 21 de ani, care a mai evoluat pentru FC Botosani si FC Seso Campia Turzii, a ajuns la o intelegere verbala cu conducerea “ceferistilor”, iar maine dimineata este asteptat sa efectueze primul antrenament sub comanda lui Ovidiu Murariu.

Chisu este un jucator pe care il vom vedea la joc in urmatoarele amicale, iar daca va reusi sa ne convinga, speram sa-l putem transfera definitiv la noi. Evolueaza ca mijlocas dreapta si are avantajul ca, pana la vara, il putem folosi in teren ca jucator sub 21 de ani”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu, care spera ca pana sambata sa mai apara si alte nume noi la antrenamentele Rapidului.

In turul actualului sezon, Flavius Chisu a imbracat tricoul divizionarei a treia Fc Seso Campia Turzii, gruparea pentru care a marcat trei goluri. Tehnicienii suceveni vor avea o prima ocazie sa-l vada pe mijlocas de 21 de ani la lucru in amicalul programat sambata, pe terenul celor de la Cs Kosarom Pascani.

La antrenamentul de azi, s-a prezentat si Claudiu Velescu, absent de la reunirea lotului. In schimb, Dobos si Boboc nu au efectuat inca nicio sedinta de pregatire, cei doi fiind in asteptarea actelor de la Dorohoi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Chişu, aşteptat la Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*