Chiruţ, golgheter Challenge Cup

Suceveanul Adrian Chiruţ este cel mai bun marcator din ediţia 2008-2009 a Cupei Challenge. Cu 53 de reuşite, interul stânga al Universităţii nu mai poate fi depăşit în clasamentul goalgheterilor, cel mai prolific jucător de la UCM Reşiţa având doar 29 de goluri marcate.

Pe lângă performanţa de a ajunge în ultimul act al unei competiţii europene, Universitatea Suceava se poate mândri că are în componenţă goalgheterul Cupei Challenge. În cele 8 meciuri disputate în actualul sezon al competiţiei, Adrian Chiruţ a reuşit să înscrie 53 de goluri, devansându-l cu o singură reuşită pe Schwander de la ultima adversară, Bern Muri. Podiumul goalgheterilor este completat de sârbul Rajicevic de la Podgorica, formaţie care a părăsit competiţia încă din faza sferturilor. Chiruţ ar putea fi depăsit ipotetic vorbind doar de un jucător de la finalista UCM Reşiţa. Cum însă cel mai bun marcator al bănăţenilor, Butulija, a bifat doar 29 de reuşite, este aproape imposibil ca jucătorul Universităţii să piardă acest titlu onorific.

“Sunt foarte bucuros. Nu m-am gandit ca voi ajunge sa fiu goalgheter. Eu mi-am facut doar jocul pe care trebuia sa il fac si nu poate decat sa ma bucure ca am reusit si aceasta performanta”, a marturisit Adrian Chirut.

Destul de bine la capitolul goluri marcate în Challenge Cup stă şi Cristian Adomnicăi. Interul dreapta al Universităţii a reuşit să înscrie de 44 de ori, iar în momentul de faţă se află la un singur gol în spatele băcauanului Bondar care ocupa locul 4 cu 45 de goluri. Mai mult, în cazul în care reuşeşte să înscrie cel puţin 10 goluri în dubla cu Reşiţa, Adomnicăi va ocupa locul 2 în clasamentul goalgheterilor Cupei Challenge.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Chiruţ, golgheter Challenge Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*