CFR Paşcani – Rapid: 3-3

Rapid Suceava a terminat la egalitate, scor 3-3, in compania colegei de seriei CFR Pascani, intr-un meci amical desfasurat, azi, pe stadionul gruparii din lunca Siretului. Aflata la cel de-al saselea joc de verficare din aceasta iarna, trupa lui Ioan Radu a reusit sa deschida scorul inca din minutul 2, cand Cristian Hrimiuc, un fundas central venit in aceasta saptamana de la FC Panciu a finalizat cu capul o centrare trimisa din corner. Oaspetii si-au pastrat avantajul luat in debutul jocului pana cu doua minute inainte de pauza, cand arbitrul intalnirii a scos din joben un penalty in favoarea pascanenilor si pauza consemna astfel scorul de 1-1.

Gazdele au inceput mai bine repriza secunda, reusind sa preia conducerea in urma unei neintelegeri intre goalkeeperul Arteni si proprii fundasi centrali. Replica “ceferistilor” a venit imediat, Sava reusind sa restabileasca egalitatea la 2-2, dupa ce a fructificat cu o lovitura de cap o minge centrata din corner.

CFR Pascani avea insa sa treaca din nou in avantaj, in urma unei noi lovituri de pedeapsa dictata de centralul intalnirii la un fault comis de Leuciuc. Ultimul cuvant a apartinut echipei sucevene, rapidistii egaland situatia in minutul 89, cand Zaremba a finalizat cu capul o centrare venita din banda dreapta.

Scor final 3-3 si ceferistii bifeaza astfel al treilea meci consecutiv fara infrangere din aceasta iarna.

Rapid Suceava a inceput meciul de la Pascani cu urmatoarea formula de joc: Arteni – Ghiviziu, Ailenii, Hrimiuc, Spatar – Golofca, Fl. Plamada, Vaida, Olariu – Liutec, Pascanut. Antrenor: Ioan Radu. Pe parcurs au mai intrat: Galan, A. Ciurla, C. Ciurla, Zaremba, Vitel, Barbir, Leuciuc, Breniuc, Sava sI Dumitriu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CFR Paşcani – Rapid: 3-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*