Cetatea – Rapid CFR: 2-2

Cetatea Suceava a incheiat nedecis primul amical din aceasta vara. Galben-albastrii au fost condusi cu scorul de 2-0 de Rapid CFR, insa au reusit egalarea gratie golurilor semnate de Colban si Apetri.

Astazi de la ora 10:30, Cetatea Suceava si Rapid CFR s-au intalnit intr-un meci de verficare. Desi s-au reunit abia ieri, “ceferistii” au dat o replica foarte buna reusind sa conduca cu scorul de 2-0, in urma golurilor inscrise de Burlacu si Suleru. Cetatea si-a revenit in repriza secunda. Colban a fructificat cu capul o centrare foarte buna venita de la Jalba, iar Apetri a stabilit scorul final cu un sut superb din afara careului.

“Amicalul de astazi a reprezentat un prilej de a-i vedea la lucru pe jucatorii care nu ii cunosteam. Vorbesc aici despre Ionesei, Sturzu, Sumanariu, Tibulca, dar si despre cei care nu au evoluat prea mult sezonul trecut ca Stanescu sau Breniuc. Mi-am creionat in mare masura lotul pe care il voi deplasa in cantonamentul de la Poiana Negri, insa numele le voi anunta la sfarsitul antrenamentului din aceasta dupa-amiaza”, a declarat antrenorul Ioan Radu la finalul amicalului cu Rapid CFR.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cetatea – Rapid CFR: 2-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*