Ceferiştii, în probe la liga a II-a

Jucătorii tineri de la Rapid Suceava continuă să emigreze la alte echipe. Ultimii ceferişti care ar putea părăsi Areniul în această iarnă sunt Răzvan Breniuc şi Florin Plămadă.

Fundaşul Răzvan Breniuc(foto) ar putea evolua din retur la divizionara secundă Petrolul Ploieşti. Jucătorul în vârstă de 20 de ani s-a prezentat marţi la reunirea prahovenilor, iar în cazul în care îl va convinge pe antrenorul Valeriu Răchită, din primăvară va face echipă cu Plecanciuc şi Stănescu. Un alt jucător care ar putea părăsi Rapidul este Florin Plămadă. Acesta se va prezenta miercuri la reunirea formaţiei FC Botoşani, urmând să se pregătească sub comanda lui Cristi Popovici.

Încă cel puţin patru jucători ar putea lăsa Rapidul pentru Sporting. Conducerea grupării din Arbore va purta în perioada următoare negocieri cu ceferiştii pentru a întări echipa în vederea promovării în Liga a III-a. În aceste condiţii, este interesant de văzut câţi jucători vor fi prezenţi la reunirea Rapidului, programată pe 17 ianuarie.

foto: Republicanul

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ceferiştii, în probe la liga a II-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*