Ceferiştii merg la victorie

Revenită la şefia clasamentului, Rapid Suceava are parte de un adversar facil în cadrul etapei de la sfârşitul acestei săptămâni. “Ceferiştii” se deplasează vineri sub “Pietricica”, pentru un meci cu satelitul prim-divizionarei Ceahlăul Piatra Neamţ.

După desfăşurarea primelor 23 de etape, adversara Rapidului ocupă poziţia a 9-a în clasament, cu 27 de puncte acumulate în 21 de partide. Cu ocazia meciului de la Piatra Neamţ, antrenorul Bogdan Tudoreanu va putea conta din nou pe Cătălin Golofca, jucător care revine în teren după o pauză de trei săptămâni. În schimb, Stănescu şi Tincu sunt în continuare accidentaţi, iar Florin Plămadă acuză o entorsă după confruntarea cu Sporting.

“Ca de obicei, mergem la victorie. Avem un dezavantaj că trecem de la iarba la teren sintetic, dar sper ca jucătorii noştri să se acomodeze repede. Întâlnim o echipă tânără şi ambiţioasă, în care pot să apară şi jucători de la prima formaţie a Ceahlăului. Noi am revenit însă pe primul loc şi nu ne permitem să facem paşi greşiţi în lupta pentru promovare”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Rapid Suceava şi-a adjudecat victoria în meciul tur, reuşind să câştige pe “Areni” cu un categoric 3-0. “Alb-vişiniii” au marcat atunci prin Romaniuc, Ionuţ Plămadă şi Golofca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ceferiştii merg la victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*