„Ceferiştii” se întorc astăzi acasă

antrenament Rapid Suceava

Ce a fost mai greu a trecut pentru componenţii echipei locale de fotbal Rapid Suceava. “Ceferiştii” se întorc astăzi acasă după opt zile petrecute în cantonamentul montan de la Poiana Negrii, acolo unde antrenorul Bogdan Tudoreanu a pus accentul pe pregătirea fizică.

Singura zi în care elevii săi au luat contactul cu mingea a fost duminică, când rapidiştii s-au deplasat la Vatra Dornei pentru un meci în compania celor de la Bucovina Ciocăneşti. Partida s-a încheiat cu victoria divizionarei secunde, care s-a impus în faţa campioanei judeţene, cu scorul de 11-1, prin golurile marcate de Jitariuc (2), Apostol (2), Enciu (2), Edy Sandu (2), Ghiorghiciuc, Onciu şi Negru.

“Au fost fost zile în care, cu excepţia unor mici accidentări, totul a decurs bine. Chiar dacă a fost o perioadă mai solicitantă, băieţii au lucrat foarte bine, iar rezultatele pregătirii de la Poiana Negrii se vor vedea în meciurile oficiale. Vârful de formă ar trebuie să-l atingem undeva prin etapa a IV-a”, consideră antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Şeful băncii tehnice de pe Areni a avut sub comanda sa în stagiul montan un lot de 25 de jucători, format din Cătălin Pascal, Vlad Hânţescu, Toma Niga – portari, Daniel Bălan, Radu Sava, Constantin Ferariu, Dorin Semeghin, Sorin Ciobanu, Cătălin Tăutianu, Ionuţ Mihai – fundaşi, Alex Apostol, Marius Onciu, Ciprian Sumanariu, Adrian Vornicu, Cătălin Golofca, Adrian Ghiorghiciuc, Dragoş Sfrijan, Cătălin Strugariu, Alex Vrabie, Lucian Jitariuc, Constantin Aeroaiei, Alexandru Dănilă – mijlocaşi, Mircea Negru, Mario Enciu şi Edy Sandu – atacanţi. Nerefăcuţi complet după accidentări, Claudiu Velescu şi Răzvan Bâgu au rămas la Suceava, unde s-au antrenat separat.

Joi, cu începere de la ora 17.30, Rapidul are programat primul meci după cantonamentul de vară, trupa antrenată de Bogdan Tudoreanu urmând să primească pe stadionul Areni vizita celor de la SC Bacău. Până la startul campionatului, “ceferiştii” mai au programate alte patru partide de verificare cu formaţiile ACS Bucovina Pojorâta (15 şi 18 august), Cetatea Târgu Neamţ (20 august) şi SC Bacău (22 august).

Noul sezon al Ligii a II-a va debuta pe 29 august, programul meciurilor urmând să fie stabilit vineri, la sediul FRF.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ceferiştii” se întorc astăzi acasă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*