Rapidul a prezentat raportul

Conducătorii echipei Rapid Suceava aşteaptă în zadar finanţare de la Primărie. Ion Lungu a anunţat că prima dată „ceferiştii” trebuie să justifice banii încasaţi până acum. Primarul Sucevei susţine că ar fi cerut încă de săptămâna trecută conducerii Rapidului să arate pe ce a cheltuit banii primiţi de la Primărie, însă până acum nu a primit vreun răspuns.

================================================================

UPDATE| Preşedintele clubului Rapid Suceava, Gabriel Clim, a depus astăzi la Primărie documentele justificative pentru banii primiţi în acest an.

================================================================

“La fotbal am dat vreo 3,5 miliarde de lei vechi, bani pentru care nu au adus justificări. Banii se dau în tranşe şi nu se pot da sume mai departe dacă nu aduci justificare la prima tranşă. Este vorba despre bani publici, am discutat şi cu alţi primari, şi peste tot în ţară Curtea de Conturi a pus accent pe finanţarea sportului din bani publici. Eu am toată bunăvoinţa, dar nu putem să ne jucăm”, a declarat Ion Lungu.

Totodata, şeful administraţiei locale s-a arătat neinteresat de revenirea lui Marin Barbu pe “Areni”.

“Nu mă interesează ce antrenor şi ce jucători aduc cei de la Rapid, m-am lecuit demult. Când făceam treaba asta şi eram pe primul loc în liga secundă era un banner mare cu <<Jos Lungu şi cu Radu>>. M-am convins cam ce înseamnă fotbalul”, a conchis Lungu.

Oficialii divizionarei secunde Rapid Suceava anunţaseră că aşteaptă o tranşa de bani de la Primărie pentru a putea negocia noi contracte cu jucătorii. Dacă nu vor putea face legitimările până la meciul cu FCM Dorohoi, de pe 27 august, “alb-vişiniii” vor fi excluşi din Liga a II-a.

COMENTARII:

11 Comentarii la "Rapidul a prezentat raportul"

 1. si uite asa reuseste „DOMNU” primar s-a demoleze stadionu, nu de alta dar ramane fara activitate………

 2. Se fura pe fata.Cum sa nu aveti facturi si tot ce trebuie pentru a justifica banii?Bravo domn primar.Sa se desfiinteze pentru ca astia sunt niste nemernici.Pai ei isi fac avere pe spatele sucevenilor????????UUUUUUUUUU rapidulet.echipa de liga 5 si niste conducatori de rahat.uuuuuuuuuuuuuuu lasati_ne.uuuuuuuuuuuuu

 3. Daca tot cere sa se dea raportul la banii cheltuiti sa ne spuna direct si fara perdea de unde a facut rost de banii pina acum ..cumva din pavele si borduri care se schimba an de an ..sa avem de lucru ..la plopeni

 4. Cand am fost pe primul loc in divizia secunda,cu Lungu primar si care ar fi fost logica unui astfel de banner ? 🙂 Bataie de joc…

 5. Cata nerusinare si cata nesimtire din partea edilului sef al orasului care la inzestrat intr-o functie mai mult decat benefica din punct de vedere financiar lui si familiei lui. Domnului primar i-a dat Dumnezeu un har: uşurinţa de a folosi, cu farmec, vorbele. Iar el, perfid, s-a prefăcut a înţelege harul pe dos: să folosească vorbele asa cum ii sta lui mai bine, ca să-i aducă negreşit reuşită individuală lui, propriul şi unicul său idol, chiar dacă minciunile folosite presupuneau blat cu diavolul, chiar dacă parandărătul pentru succesul lui însemna scopirea adevărului, puirea minciunii. Stie cineva cand Suceava a fost in liga secunda pe primul loc si a aparut acel baner inexistent de care vorbeste edilulul ? pun pariu ca din doua mii de suporterii doar unul stie despre acest aspect . ION SCURTU !

 6. doua mii de suporteri *

 7. pardon Lungu …:))))))

 8. PS. Dar apogeul penibilului acestui domn cu ifose, care îşi supralicitează darul de a “face” naivii din vorbe, este atins în finalul articolului de azi în care îşi dă arama de mercenar pe faţă recunoscând în ce fel mai subtil, deh, ca un adevărat şmenar cu vorba ce este.

 9. l-a inzestrat*…..

 10. mai votatil pe asta….gabii dai pe toti afara…pe TED, BARBU , BUZOIANU.fa o echipa tanara…in ritmu asta o sa ajungi sa ti vinzi un rinichi pe omu ala de nimic , care nu se pricepe la fotbal.cica suceava pe primul loc in liga secunda:)))))

 11. nelu hai suceava | 22 august 2013 at 22:25 | Răspunde

  NESIMTIT SI MINCIUNOS ,SA MOLIPSIT PRIMARUL SUCEVEI DE LA NENOROCITI AIA CARE CONDUC TARA NUMAI AN INTERESUL LOR. LOCUL UNU CU RADU A VISAT PRIMARUL .TOT ASA VISEAZA SI STADION ODATA PE AN .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*