Ceahlăul II – Rapid: 1-4

Rapid Suceava a bifat a patra victorie in meciurile amicale disputate in intersezon, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 4-1, in fata celor de la Ceahlaul II Piatra Neamt, intr-un joc desfasurat pe terenul sintetic din cadrul complexului de sub Pietricica. Aflati la ultimul test inainte de startul returului, “ceferistii” au deschis scorul inca din debutul meciului, cand Marinkovic a inscris cu un sut la coltul lung din interiorul careului. Trupa antrenata de Bogdan Tudoreanu si-a dublat avantajul prin Sumanariu, care a fructificat cu gol o actiune initiata pe partea stanga de Negru. Desi nemtenii au redus din diferenta inainte de pauza, formatia suceveana si-a refacut ecartul odata cu startul reprizei secunde, Negru marcand cu capul dupa o centrare trimisa de Semeghin. Ultimul gol al intalnirii a fost semnat de Golofca, acesta stabilind scorul final, dupa o faza in care a driblat portarul advers si a punctat cu poarta goala.

Rapid: Pascal – Oniu, Fl. Plamada, Velescu, Cornea – Romaniuc, Sumanariu, Tincu – Marinkovic, Negru, Semeghin. Au mai intrat: Preda, Bosancu, Spatar, Ghiviziu, Suleru, Moldovan, Golofca si I. Plamada.

Cand jucam pe terenuri bune avem si rezultate. A fost un joc in care am avut o posesie foarte buna si am reusit sa ne cream multe ocazii de gol. In campionat, sper insa ca jucatorii sa fie ceva mai concentrati si sa nu mai rateze asa de mult in fata portii”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ceahlăul II – Rapid: 1-4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*