Ceahlăul II – Sporting: 11-0

Sporting a incasat o corectie zdravana in primul amical disputat in aceasta iarna. Plecata cu “gradinita” sub Pietricica, echipa antrenata de Mihai Gurita a cedat duminica, cu scorul de 0-11 (0-9), in fata gazdelor de la Ceahlaul II Piatra Neamt.

“Alb-verzii” au inceput intalnirea in urmatorea formula: Asmarandei – Longher, Nastasiu, Danieliuc, Moldovan – Nichitoaia, Nitu, Costan, Paius – Lutac si Cutas. La pauza, Mihai Gurita a schimbat toti jucatorii de camp, oaspetii evoluand in repriza secunda in alcatuirea: Asmarandei – An. Buziuc, Tibichi, Antonesei, Siminicariu, Rotar, Catargiu, Vicol, Al. Viu, Amariei si Visinar. Andrei Duman, Gheorghiciuc si Vornicu au fost invoiti la acest joc, in vreme ce Amanaloaie este accidentat.

De partea cealalta, Ceahlaul II a folosit in meciul contra Sportingului 8 jucatori din lotul echipei de Liga I, printre care olandezul Ntambue si argentianul Lucas Lopes.

“Veneam dupa o perioada in care am facut doar alergari, iar la Piatra Neamt am pus pentru prima oara piciorul pe minge. La ce adversar am avut insa in fata, cred ca, si daca jucam si fara minge, tot luam bataie. Avem nevoie neaparat de un portar, ori pe Hantescu, ori pe Arteni”, a precizat Mihai Gurita.

In urmatorul amical, Sporting va intalni miercuri, cu incepere de la orele 16.00, pe terenul bazei sportive de la Sfantul Ilie, divizionara a patra AS Somuz Falticeni.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Ceahlăul II – Sporting: 11-0"

  1. I-a demoralizat pe baieti golul 7 si i-a furat arbitru la golul 8

  2. Varza.retogradare sigura

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*