Ceahlaul – Bucovina Pojorata: 1-2

ACS Bucovina Pojorata si-a trecut in cont a doua victorie in meciurile de pregatire din aceasta vara, una care sa-i ridice moralul, obtinuta marti dupa-amiaza, pe terenul fostei prim-divizionare Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-1 (1-0). Aflata la primul test dupa cantonament, trupa antrenata de Danut Mandrila a deschis scorul in minutul 40, prin Coman, in urma unei actiuni personale pe partea dreapta in care a ridiculizat intreaga aparare a gazdelor. Oaspetii si-au dublat avantajul in debutul reprizei secunde, printr-un alt jucator sub 19 ani, Apostachioaie, adus de la FC Viitorul, via LPS Iasi, acesta punctand dintr-o pasa a lui Padurariu. Golul de onoare al nemtenilor a picat in minutele de final si a fost semnat de Pintilie, dupa o actiune colectiva de atac.

Bucovina Pojorata: Puianu – Cristescu, Patca, Kuruc, Dutica, Apostachioaie, Stanescu, Jarda, Colta, Coman, Rus. Antrenor: Danut Mandrila. Au mai intrat: Pop, Turita, Razlog, Iuga, Ivan, Mercas, Martin, Cainari, Padurariu si Vicliuc.

Ceahlaul: Calancea – Gheorghiu, Masella, Gorea, Stahie, Tabacariu, Chitosca, Draghiceanu, Stefanescu, Popadiuc, Balint. Antrenor: Costel Ilie. Au intrat: Barna, Calin, Mateciuc, Ichim, Bobric, Pintilie, Barb, Nedelcu si Iovu.

A fost un test util pentru noi, jucat în cele mai bune conditii, pe arena centrala. A fost un joc dominat în totalitate de noi, dar nu are rost sa ne îmbatam cu apa rece, pentru ca a fost un simplu meci amical. Important este sa ramânem seriosi si sa muncim la fel de mult în continuare”, a declarat la final antrenorul echipei Bucovina Pojorata, Danut Mândrila.

In urmatorul amical, Bucovina Pojorata va intalni joi formatia Inter Dorohoi.

Foto: Dan Esanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ceahlaul – Bucovina Pojorata: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*