Cătălin Golofca a prins transferul vieţii

Atacantul echipei de fotbal FC Botosani, suceveanul Catalin Golofca, a semnat, in cursul zilei de astazi, un contract pentru o perioada de patru ani cu gruparea bucuresteana FCSB, a spus presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

Potrivit acestuia, în schimbul lui Golofca, FC Botosani va primi 400.000 de euro si 60% din sumele încasate dintr-un eventual transfer ulterior. „Jucatorul a parasit deja echipa, aflându-se la Bucuresti, unde se va alatura formatiei FCSB„, a afirmat Sfaiter. „Pe Golofca dau 400.000 de euro. Ei vor avea 60% dintr-un eventual transfer, asa ca am luat 40% din el. Am vrut 30% prima data, adica 300.000 de euro. Golofca joaca si pe partea dreapta, asa a evoluat anul trecut. Acolo avem nevoie. Daca nu poate Budescu, intra el acolo. Iar Teixeira va fi al doilea atacant„, a declarat Gigi Becali.

Catalin Golofca este revelatia începutului de campionat în România. Fotbalistul de 27 de ani a marcat 3 goluri si a oferit 4 pase decisive în cele patru etape disputate pâna acum, la finalul carora FC Botosani ocupa suprinzator primul loc în Liga 1. „Este un vis împlinit. Am muncit sa ajung la Steaua. Am stiut ca voi ajunge acolo. Nu o sa dezamagesc pe nimeni. Stiu ce pot si cât pot. Este apogeul carierei mele si sper sa-l rasplatesc pe Gigi Becali înzecit„, a spus suceveanul Golofca, pentru Gazeta Sporturilor.

Golofca a mai evoluat pentru Cetatea Suceava si Rapid Suceava. Golofca a plecat de pe Areni la inceputul lui 2016 in schimbul sumei de 10.000 de euro.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Cătălin Golofca a prins transferul vieţii"

  1. Bravo Golofca! Felicitari celor de la Botosani pt acest transfer. Suceava nu a obtinut nimic de la Botosani, ma refer la cei 10.000 euro despre care vorbiti dvs. Jucatorul Golofca a plecat in vara lui 2016, dupa ce si a depus memoriu sa devina jucator liber. Sa ne spuna dl Moldovan care a fost situatia in acest caz…..

  2. a plecat la slefuit banca de rezerve, il pune la carat bagajele si mingile 🙂

  3. CE SĂ ZICĂ ALT HOT este Moldovan a făcut bara-bara cu SFAIŢER ,,,,,,

  4. AM FI LUAT O INDEMNIZATIE DE FORMARE DAR … PRIETENII STIU DE CE !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*