Câştigă o minge!

Dublu campion în acest an la Cupa „Moş Crăciun”, cu grupele de 2003 şi 2004 ale clubului Sporting Suceava, antrenorul Bogdan Pantea oferă o minge cu autograful lui Gică Popescu unuia dintre vizitatorii site-ului GazetaSV.ro. Pentru a intra în concurs trebuie să trimiteţi un email la adresa gazetasv@yahoo.com cu numele, prenumele, adresa şi numărul de telefon.

Numele câştigătorului va fi anunţat în ediţia de luni a emisiunii „Fair Play”, difuzată de la ora 17:00 pe Televiziunea Intermedia Suceava. Invitat în studio va fi organizatorul Cupei „Moş Crăciun”, Ciprian Anton.

Sesiunea de inscrieri se va incheia la ora 16:30. Iata lista provizorie a persoanelor inscrise in concurs:

Sorin Rebenciuc
Bogdan Bitca
Claudiu Ionut Cozma
Alexandru Cerlinca
Mihai Cainari
Mihai Vicol
Costin Onciul
Stefana Floristean
Camelia Cainari
Serban Tunsu
Marius Solcan
Laurentiu Dulceac
Paul Simioniuc
Stelian Rebenciuc
Gabriela Frumuz
Mihaita Dascalu
Andrei Mardare
Robert Semeniuc
Ionut Gretcan
Laurentiu Lazar
Lucian Ciubotar
Iulian Palahniuc
Alexandru Radion
================

Câştigătorul concursului este Laurenţiu Lazăr din Gura Humorului. Felicitări!

CONCURS

COMENTARII:

5 Comentarii la "Câştigă o minge!"

  1. iar sa invitat anton la intermedia mai are lahman bani normal ca are ca a prins dezapezirea pe sv bafta ciprian la alegeri

  2. Domnule Anton, il veti sustine pe Gica Popescu la alegerile frf? El va va sustine la alegerile ajf? Ce sanse reale considerati ca aveti sa-l dati jos pe Aurel Daicu? Care e prima schimbare pe care o veti face daca veti ajunge presedinte ajf? Multumesc!

  3. Te-ai cam facut de bafta antoane… dupa 7 editii tu nu stii sa faci un regulament adaptat la sala si la copii, iti bati joc pe fata de multa lume si asta se vede da pe tine te cam irita! Tu chiar ai impresia ca faci lucrurile bine si cand iti spune cineva ca e rau vb de acea persoana ca ar avea probleme… Da cel mai clar ti-a tras-o pro tv – ul … Cupa Mos Craciun Botosani :)))))))))))

  4. Stiti cumva cine a castigat mingea?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*