Castiga constant plasand pariuri live

Football player on field of stadium

Cand descoperi mirajul pariurilor online, esti tentat sa joci mai prudent, aceasta prudenta fiind asimilata in general cu pariurile pre-live.

Odata cu acumularea de experienta, majoritatea utilizatorilor trece la pariurile live, acolo unde un pariu poate fi stabilit in cateva minute sau chiar cateva secunde dupa ce a fost plasat. Astfel, exista posibilitatea de a genera un profit consistent intr-un interval scurt de timp. Evident, la fel de bine putem pierde, iar asta se intampla adesea fiindca, fiind vorba de pariuri live, ne grabim sa profitam de cota afisata in acel moment si nu studiem statisticile echipelor/jucatorilor, un factor foarte important in vederea plasarii unui pariu.

Studierea statisticilor este obligatorie daca doresti profit pe termen lung la pariuri live

Asadar, pentru a avea sanse mai mari de reusita daca doresti sa plasezi pariuri live, mai ales pe termen lung, ar trebui sa consulti mai intai statistica, pentru ca abia apoi sa te decizi asupra pontului care crezi ca va fi castigator. Este greu de crezut ca pe timpul studierii statisticii, in cazul in care aceasta dureaza cateva zeci de secunde, cota pariului pe care il ai in minte sa scada atat de mult sau cursul jocului sa se schimbe astfel incat sa decizi ca nu mai merita plasat.

Pariurile live nu sunt pentru oricine

O alta greseala pe care o comit multi pariori o reprezinta jucarea la recuperare. Acestia, chiar si cei mai experimentati, au tendinta, mai ales in cazul pariurilor live, ca dupa ce pierd unul sau mai multe pariuri la rand si mai ales daca au acumulat o pierdere mare, sa incerce sa recupereze suma pierduta cu eventualul profit al unui singur pariu. Cel mai grav este ca multi dintre cei ce joaca la recuperare “uita” sa studieze statistica, bazandu-se pe cunostintele proprii pentru a plasa pariurile.

Poti avea noroc o data sau de doua ori, iar pariul sa fie castigator, insa daca preferi acest stil foarte riscant de fiecare data cand inregistrezi o pierdere, este foarte probabil sa pierzi toti banii pe care ii ai in contul casei online. Asadar, un rol foarte important pentru o reteta de succes la pariuri live il constituie stapanirea de sine.

Daca vei tine cont de aceste doua sfaturi inainte de a plasa un pariu live exista sanse mult mai mari sa fii mai castigat pe termen lung decat daca nu ai face-o. Pentru a miza live insa iti trebuie o casa de pariuri cu oferta cat mai bogata, ca sa ai de unde alege. In cazul in care nu stii casele de pariuri care dispun de o oferta variata a pariurilor live, iti recomandam sa accesezi site-ul Intelbet. In stanga paginii vei observa ca exista un clasament legat de pariuri live, clasament care cuprinde toate casele de pariuri. Tot in stanga site-ului vei descoperi si alte clasamente obiective ale caselor de pariuri, referitoare la oferta de pariuri live si pre-live, la calitatea cotelor sau la popularitatea in randul utilizatorilor Intelbet.

Pentru a afla avantajele, dar si dezavantajele fiecarei case de pariuri te invitam sa parcurgi recenzia acesteia de pe site-ul  https://intelbet.ro. Aici iti sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei de pariuri in cauza.

Tot pe pagina recenziei vei observa doua butoane care iti permit sa scrii anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al respectivei casei de pariuri, te invitam sa il impartasesti si cu altii, folosind butonul “Adauga feedback”. In schimb, in cazul in care intampini o problema legata de contul tau nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cat mai detaliat.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

 

 

 

Comments Closed