Bilet pentru Europene

Cristina Casanda va fi prezenta pentru a doua oara in cariera la Campionatele Europenele de atletism. Sportiva de la CSM Suceava si-a asigurat prezenta la intrecerea continentala de la Zurich in urma Campionatelor Balcanice ce au avut loc in weekendul trecut la Pitesti.

La competitia din Trivale, atleta suceveana a cucerit medalia de bronz in proba de 3.000 de metri obstacole, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 9 minute, 51 de secunde si 40 de sutimi, cu trei secunde si 60 sutimi sub baremul impus de calificare. Cristina Casandara a fost devansata de Silviya Danekova (Bulgaria) si Kaya Ezlem (Turcia).

Cel mai important este ca mi-am indeplinit baremul pentru Campionatele Europene, era ultima mea sansa. Am facut o cursa constanta, in care am urmarit mai mult timpul. Nu am urmarit sa ating varful de forma acum. Varful de forma vreau sa-l ating la Zurich, unde primul obiectiv este calificarea in finala”, a spus Cristina Casandra. Dupa concursul de la Pitesti, Cristina si Silviu  Casandra au revenit in cantonamentul de la Piatra Arsa, unde va poposi pana vineri, dupa care va pleca cobori la Snagov pentru a se alatura lotului national al Romaniei.

Campionatele Europene vor avea loc intre 12 si 17 august, la Zurich (Elvetia), Cristina urmand sa alerge in calificarile probei de 3.000 de metri obstacole pe 15.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bilet pentru Europene"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*