Casandra, aur fără barem

Cristina Casandra a castigat un nou titlu de campioana nationala in proba de 3.000 de metri obstacole. Atleta legitimata la CSM Suceava a cucerit aurul in cadrul finalelor Campionatului National de seniori si tineret, ce au avut loc in acest weekend la Pitesti. Cristina a terminat proba cu timpul de 9 minute, 56 de secunde si 47 de sutimi, la 17 secunde in fata urmatoarei clasate, Dana Loghin.

In ciuda cursei bune pe care a facut-o la Pitesti, sportiva suceveana nu si-a indeplinit baremul pentru Campionatul European de la Zurich, de care a despartit-o fix o secunda si 47 de sutimi. Totusi, gratie titlului national castigat sambata, Cristina Casandra si-a castigat dreptul de a lua starul la Campionatul Balcanic, ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, tot la Pitesti. Acolo, suceveanca va avea o noua sansa de a face baremul pentru europene, fixat la 9 minute si 55 de secunde.

La finalele Campionatului National de la Pitesti a luat parte si Dan Mirsidan, atletul legitimat la CSM Suceava terminand pe locul al 13-lea in proba de 10.000 de metri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Casandra, aur fără barem"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*