Caravana FRF, pe Areni

Federatia Româna de Fotbal a dat startul campaniei ”Mingea e la voi”, ce are menirea de a ajuta echipele de juniori ale cluburilor afiliate sa-si desfasoare activitatea în conditii cât mai bune. Caravana, condusa de Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistica din cadrul FRF, si careia i s-au alaturat si fosti internationali romani, Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu, a plecat miercuri de la Casa Fotbalului, iar vineri va ajunge la Suceava. Organizata pe plan local in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal, actiunea va avea loc pe stadionul Areni, cu ocazia meciului din Sporting si Ceahlaul II, programat cu incepere de la ora 18.00. In pauza, reprezentantii FRF vor oferi cate 30 de mingi marca Jako celor sase cluburi profesioniste din judet este vorba de Rapid Suceava, FC Pojorata, Bucovina Radauti, Sporting Suceava, LPS Suceava si Armonia Falticeni.

În total, în cadrul acestei campanii, 15.000 de mingi vor ajunge, în etape, la echipele de copii si juniori ale membrilor afiliati. “Prin aceasta campanie, dorim sa venim în sprijinul fotbalului acolo unde conteaza cu adevarat, la grupele de copii si juniori. Cu aceste mingi e posibil sa se pregateasca unii dintre viitorii componenti ai loturilor nationale ale României”, a declarat Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistica din cadrul FRF.

Ne bucura faptul ca Suceava este printre primele judete care beneficiaza de aceasta campania initiata de FRF pentru promovare fotbalului juvenil. Pana acum, aceste mingi veneau prin curierat la AJF si nu toate ajungeau la cluburi. Acum este o actiune mult mai transparenta. Se vor imparti 180 de mingi celor sase cluburi din judet. In plus, este o ocazie unica pentru acesti copii sa fie in preajma unor campioni precum Miodrag Belodedici sau Jean Vladoiu”, a precizat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Caravana FRF, pe Areni"

  1. Rapid, Pojorata, Radauti si Armonia nu au grupe de juniori, ei doar imprumuta jucatrori pentru competitii , asa ca, un nou program FRF gandit la o cafea, in birourile bine antifonate si fara nici o legatura cu realitatea fotbalului romanesc. Sper ca bravii conducatori a celor 4 cluburi sa aiba bunul simt sa imparta mingile copiilor care joaca pt ei sau tuturor scolilor din Suceava. Felicitari FRF, cu siguranta acesta picatura varsata in oceanul de neajunsuri din activitatea de copii si juniori va influienta in mod pozitiv viitorul acestor copii. Va ivit domnilor la o demonstratie publica pe terenul de la ITCANI, SF ILIE, LPS, SCHEIA, RADAUTI teren2, (acolo se antreneaza viitorii fotbalisti suceveni), sa aratati cum se urca din aparare cu mingea la picior, dl Belodedici, cum se finalizeaza din prima, dl Vladoiu, sa vada si acesti sportivi ca este posibil. Demonstrati domnilor ca se poate si fara terenuri, asa vom intelege si noi „moldovenii prosti” investitiile din banii Uefa, vom intelege ca nu avem nevoie sa beneficiem de acei bani, ca e corect sa fie impartiti patronilor zebrati din prima liga 100 mii de euro/an, ca e normal sa primeasca „Academia” un premiu de 400 mii de euro de la FRF pentru rezultate „deosebite”, facute cu fotbalisti furati de peste tot, fara nici un ban pentru prostii de antrenori care au muncit cu ei pana la 12-13 ani. Iubitorii „generatiei de aur” sunt invatati sa invingeti mereu, din pacate „tactica” pentru dezvoltare nu se potriveste cu realitatea de astazi. PS:Va invit domnilor la un joc …am trasat terenul(foto pe facebook :))! Sper sa intelegeti ca fotbalul romanesc trebuie sa fie coechipierul dumneavoastra, nu adversarul!!! Va salut cu respect, consideratie si speranta.

  2. Daniel Vatamanu | 30 mai 2014 at 10:50 | Răspunde

    Pentru amatorii de poze si autografe, mingile se vor da cu un sfert de ora inainte de startul meciului!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*