Cantonamente pentru sportivii de la LPS

Cei mai valoroşi sportivi de la LPS Suceava, dar şi tinerii de perspectivă vor beneficia în această vară de cantonamente. Cele şase secţii de la Liceul cu Program Sportiv Suceava au primit în total 60.000 de lei de la Inspectoratul Şcolar pentru efectuarea unor stagii de pregătire centralizată.

„După demersurile pe care le-am făcut la Inspectoratul Şcolar, ni s-a aprobat suma de 60.000 de lei pentru cantonamente de vară la secţiile Clubului Sportiv Şcolar. Banii i-am împărţit egal, fiecare secţie a primit câte 10.000 de lei. Nu putem să dăm numai celor care au obtinut rezultate, ci trebuie să îi încurajăm şi pe cei care vin spre performanţă. Cu aceşti bani am încercat să împăcăm atât performanţa obţinută cât şi performanta viitoare”, a anunţat directorul Liceului cu Program Sportiv Suceava, Ioan Radu.

Şefii de catedră împreună cu antrenorii vor selecta copiii şi vor hotărî dacă cantonamentul va fi la munte sau la mare.

“Eu am cerut mai mulţi bani, pentru două grupe la fiecare disciplină, dar ni s-a aprobat o singură grupă. E bun şi atât, decât deloc. De cand sunt director numai iarna trecută nu s-a mers în cantonament. Toţi am vrea să fie bani şi sa meargă toată lumea, dar în momentul în care banii nu ajung pentru toţi trebuie găsite nişte criterii. Eu cred că s-au găsit criteriile obiective. Fiecare dintre cele şase secţii are un şef de catedră, care împreună cu colectivul de acolo va trebui să folosească banii cât mai bine şi să aleagă copiii care merită pentru performanţele obţinute şi copiii de perspectivă care anunţă performanţe viitoare”, a spus Ioan Radu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cantonamente pentru sportivii de la LPS"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*