Cantonament de iarna

Cele doua mari cluburi de fotbal ale Sucevei s-au reunit in regim de urgenta! Asta pentru a pleca in cantonamentul de iarna din Antalya. Pentru ca municipalitatea trece in continuare prin criza, si nu poate acoperi doua cantonamente, se va organiza doar unul comun, echipa figurand in Turcia sub titulatura FC Suceava!

Desemnarea lotului se va face democratic, prin tragerea la sorti a cate 11 jucatori din cele doua echipe din Liga a III-a. Norocosii se vor imbarca intr-un autocar care de regula facea curse de Italia, restul vor avea program liber ales: padrino sau babylon. Plecarea trebuie sa fie imediata pentru a beneficia de reducerea la cazare a ofertei “last minute”.

Suporterii se vor bucura si ei de aceasta deplasare, meciurile de pregatire fiind transmise LIVE!, prin rotatia de tip Liga1, de cele trei mari televiziuni locale, dar si livetext pe blogul bugetarilor.

Trimisul nostru special in Turcia ne-a destainuit cu ce program minunat sunt asteptati sucevenii. Daca serile sunt condimentate cu petreceri lautaresti fanariote la Kirvem (un padrino local), ziua pot sa cumpere suveniruri pt cei de acasa de la Alisveris Merkezi (Shopping Center ce apartine patronului hotelului).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cantonament de iarna"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*