Susține Suceava!

Cluburile de fotbal din întreaga lume suferă din cauza managementului defectuos. Cluburile sunt retrogradate în ligile inferioare sau sunt interzise de la competiții internaționale. Noi credem în puterea de suporterilor, suporterii pot decide împreună soarta clubului lor preferat. Să vedem care club are cei mai buni suporteri!

Misiunea ta:
1. PARIURI VIRTUALE: Câştigă Cash virtual alegând corect câştigătorii meciurilor din LigaUltras.
2. SUPORTER: Foloseşte banii obţinuti pentru a cumpăra bilete, şi pentru a crea bannere pentru echipa preferată. Coordonează-te cu managerul ales al echipei pentru a sprijini clubul.
3. FOTBALIST: Vei putea porni şi cariera de fotbalist şi vei putea obţine contracte de la alţi manageri reali. Într-o zi vei putea juca pentru clubul favorit în faţa a mii de suporteri.

Susține echipa locală pe Liga Ultras!

COMENTARII:

8 Comentarii la "Susține Suceava!"

  1. joc de mult jocul asta …insa sunt suporterul lui Dinamo …(cu care impreuna cu ceilalti suporteri am reusit sa castigam 3 campionate consecutive , 2 cupe europene , 3 cupe ale romaniei si o supercupa ) 😀

  2. macar pe net daca in liga 1 nu se poate :)))

  3. asta cu dinamo ati jucat si in champions league macar virtual :))?

  4. Dinamo momentan nu a jucat in UCL :)))) Rapid e cea mai puternica echipa din liga ultras , detine toate cele 3 trofee UCL puse in joc pana acum .

  5. Am castigat titlu in sezonul trecut la o diferenta de 11 puncte fata de locu` :)) sezonu`asta deja am castigat supercupa .

  6. canceok te ateptam la Foresta, pe tine si alti suporteri noi

    Hai Foresta! Hai Suceava!

  7. asteptam*

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*