Campionatul Ligii a 4-a îşi schimbă numele

Preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, alături de administratorul Inter Conti, Mihai UdudecAdministratorul SC Inter Conti SRL, Mihai Ududec, alături de preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton

După parteneriatul cu Railex, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, a reuşit să mai atragă un sponsor important. Conducerea AJF Suceava a semnat un protocol de colaborare pentru sezonul 2015/2016 cu SC Inter Conti SRL, unul dintre principalii importatori şi distribuitori de instalații termice şi sanitare din zona noastră. Ca urmare a acestei înţelegeri, campionatul Ligii a 4-a se va numi în următorul an „Liga Inter Conti”.

„În baza acestui protocol, campionatul ligii a IV-a va purta denumirea de „LIGA INTER CONTI” urmând ca meciurile să fie filmate și dezbătute. La finalul sezonului 2015-2016, campioana județului Suceava va fi susținută din punct de vedere financiar de Inter Conti și AJF Suceava pentru o cât mai bună participare la barajul de promovare. Mulțumim Inter Conti și bine ai venit alături de fotbalul judeţean sucevean”, se arată într-un comunicat postat de preşedintele Ciprian Anton pe site-ul ajf-suceava.ro.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Campionatul Ligii a 4-a îşi schimbă numele"

  1. ce baraj?? :))
    La anul nu se mai joaca nici un baraj pt liga a 3-a

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*