Campionatul Județean de Futsal va aduna la start 20 de echipe

AJF Suceava a stabilit in linii mari programul Campionatului Judetean de Futsal pe care il va organiza in aceasta iarna. Ajunsa la cea de-a cincea editie, competitia din acest an va aduna la start 20 de echipe, care se vor lupta pentru calificarea la turneul final in cadrul a patru turnee zonale ce vor fi organizate in salile din Bosanci (27 ianuarie), Badeuti (3 februarie), Gura Humorului (17 februarie) si Dolhasca (24 februarie). Primele doua clasate in cele patru turnee zonale se vor califica la turneul final ce se va desfasura sambata, 2 martie, in sala din Putna.

Pentru a avea drept de joc în Campionatul Judetean de futsal, echipele trebuie sa fie afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, iar jucatorii trebuie sa aiba viza anuala pe 2018. Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize a cate 15 de minute, dupa legile jocului de futsal, fiecare echipa participanta urmand sa fie formata dintr-un portar, plus patru jucatori de camp.

Pana la startul editiei din acest an, vom incerca sa atragem si un sponsor catre Campionatul Judetean de Futsal”, a precizat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Primele patru editii fost castigate de Bucovina Radauti (2015), Viitorul Adancata (2016), Viitorul Liteni (2017) si Stejarul Cajvana (2018).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Campionatul Județean de Futsal va aduna la start 20 de echipe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*