Campanie pe stadion?!

In debutul reprizei secunde a meciului Cetatea – Petrolul Ploiesti, in tribunele Stadionul ‘Areni’ a aparut un grup de aproximativ 20 de persoane echipate in tricouri portocalii cu insemnele PD-L. Asa cum a declarat chiar unul dintre ei, acestia veneau de la un cros si s-au hotarat sa asiste si la meciul Cetatii.
Carne si preparate din carne PORTOCALIE?
Un gest mai putin inspirat a fost alegerea de a urmari meciul chiar din peluza unde se afla galeria ‘galben-albastrilor’, stiut fiind faptul ca aceasta este apolitica si, mai mult, are o atitudine destul de ostila fata de partidele politice. “Fix acum, cand e campanie, apare asa ceva pe stadion. Este treaba lor ce fac, atat timp cat nu depasesc limitele bunului simt. Suntem complet apolitici, dar nu putem permite langa noi in peluza asa ceva. Am discutat cu ei si s-au mutat la tribuna a doua“, a declarat unul dintre liderii galeriei.
Ca o ironie a sortii, dupa un schimb de replici cu membrii galeriei, grupul portocaliu s-a asezat la tribuna a doua, in dreptul unui banner ce facea reclama la un abator.
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close