Callatis – Bucovina, în Cupă

De ce s-au temut, n-au scapat. Rugbistii suceveni vor avea partea de o deplasare lunga si costisitoare la debutul in Cupa Romaniei, jucatorii lui de Constantin Vlad urmand sa evolueze in primul tur al competitiei tocmai la Mangalia, cu Callatis.

Tehnicianul sucevean si-au dori sa se prezinte la acest meci, insa nu stie deocamdata cu ce bani va suporta cheltuilele cu transportul, cazarea si masa jucatorilor in conditiile in care prin conturile echipei locale de rugby bate vantul. “De ce ne-am temut, n-am scapat. Jucam tocmai la Mangalia. Avem multi tineri in lot, care au nevoie de jocuri in picioare pentru a prinde experienta si as vrea sa ne prezentam la acest meci. Nu stiu insa daca vom avea bani. O sa informez conducerea clubului in speranta ca se vor gasi resurse financiare pentru a onora competitia. E un meci important pentru noi, pe care, daca-l castigam, in turul urmator, jucam pe teren propriu contra unei echipe de Super-Liga”, a declarat antrenorul sucevean Constantin Vlad, care a precizat ca a depus recent la Primarie documentele justificative pentru banii cheltuiti de echipa de rugby in primele zece luni ale anului, este vorba de 30% din bugetul pe 2013.

La cererea gruparii sucevene, meciul dintre Callatis Mangalia si CSM Suceava, contand pentru primul tur al Cupei Romaniei va avea loc duminica, 3 noiembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Callatis – Bucovina, în Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*