Calificaţi de pe primul loc

LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal rezervat echipelor de juniori III din postura de castigatoare a Seriei A. In ultimul turneu din cadrul sezonului regulat, desfasurat la finele saptamanii trecute, la Roman, handbalistii pregatiti de Petru Branduse au bifat patru victorii si o infrangere: 21-20 cu LPS Iasi, 37-20 cu LPS Piatra Neamt, 32-24 cu LPS Botosani, 23-15 cu LPS Vaslui, respectiv 16-26 cu gazdele din Roman.

Turneul de la Roman a reprezentat un turneu de pregatire pentru cel semifinal. Rezultatele obtinute de noi sunt bune, dar nu concludente. Dupa atâtea partide jucate echipele au ajuns sa se cunoasca foarte bine si sa caute tot felul de artificii pentru a-si adjudeca victoria. Spre exemplu, noi am trebuit sa cautam mereu solutii pentru jocul om la om pentru unul, sau cel mai adesea pentru doi jucatori, practicat de absolut toate echipele cu care am jucat la acest turneu. Ne-am descurcat bine, cu toate ca ne-am fi dorit sa ne putem verifica potentialul in alte conditii. Lucrurile noi învatate pentru faza de atac în ultima perioada, nu au putut fi verificate si aplicate în conditii de joc, ele fiind concepute pentru alte tipuri de aparari. În schimb, ne-am putut clarifica unele aspecte legate de  faza de aparare, folosind mai multe sisteme de joc si cautând solutii de jucatori care sa rezolve sarcinile specifice fiecarei zone de aparare”, a spus antrenorul echipei de juniori III de la LPS Suceava, Petru Branduse.

Gruparea suceveana se bazeaza in continuare pe un lot format din sportivii: Eduard Duman, Florin Mihaescu, Lucian Bivol – portari, Bogdan Plugariu, Andi Tofanel, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirila, Robert Alupoaie, Alexandru Cocos, Razvan Baciu, Catalin Antoneac, Sebastian Caldarus, Bogdan Cozorici si Ovidiu Cozorici – jucatori de camp.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Calificaţi de pe primul loc"

  1. Felicitari,succes la semifinal.

  2. MISU SUCEVEANU | 17 aprilie 2013 at 15:11 | Răspunde

    BRAVO BAIETI , BAFTA IN CONTINUARE LA SEMIFINAL SI FINAL !!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*