„Calificarea se joacă în Croaţia”

Croaţii de la RK Bjelovar au ajuns la Suceava joi seara. Vineri la amiază adversarii sucevenilor din Cupa Challenge au avut programat antrenamentul ofcial, în sala Liceului cu Program Sportiv.

Croaţii au permis accesul presei în doar primele minute ale antrenamentului, atunci când jucatorii din Bjelovar au lasat mingea de handbal pentru cea de fotbal. Din staff-ul tehnic al oaspeţilor face parte şi una dintre gloriile handbalului croat, Miroslav Pribonic. Câştigător al aurului olimpic cu naţionala Iogoslaviei în 1972, acesta este de părere că soarta calificării în sferturile Cupei Challenge se va decide săptămâna viitoare, la Bjelovar.

“Prea multe informatii nu avem despre Suceava. Stim ca este o echipa buna, cu rezultate bune in ultimii ani. Vor fi doua meciuri, dintre care cel mai important se va desfasura la noi. La nivel de echipe nationale, Croatia este peste Romania. In schimb, ca si competitii interne suntem de valori apropiate. Aici aveti o echipa foarte buna – HCM Constanta”, a spus Miroslav Pribanić.

Meciul dintre Universitatea Suceava şi RK Bjelovar este programat sâmbătă, de la ora 11:00, şi va fi transmis în direct pe TVR 2.

Drumul croatilor spre Suceava in imagini!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Calificarea se joacă în Croaţia”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*