Cajvana| Cupa Omnia Junior

Sala de sport din Cajvana a gazduit sambata prima etapa regionala a Cupei Omnia Junior la minifotbal. La competitie au participat echipe din Arbore, Todiresti, Cacica, Botosana si doua reprezentante ale gazdelor. Dupa cinci ore de fotbal, primul loc al clasamentului i-a revenit formatiei Cajvana I, care s-a calificat in faza urmatoare, dupa ce a trecut in ultimul act, cu scorul de 5-1, de echipa celor din Cacica.

Rezultate turneului:

Grupe:

Cajvana II – Cacica: 0-2
Cajvana II – Todiresti: 0-0 (1-0, dupa penaltiuri)
Cacica – Todiresti: 1-1 (2-1, dupa penaltiuri)

Botosana – Cajvana I: 0-3
Cajvana I – Arbore: 7-1
Botosana – Arbore: 2-1

Finala:
Cacica – Cajvana I: 1-5

La festivitatea de premiere de la final, organizatorii au tinut sa acorde si trei premii individuale. Astfel, echipa gazda a obtinut premiile pentru cel mai bun portar si pentru golgheter competitiei, prin Andrei Ciotu, in vreme Andrei Sahlean (Cacica) a fost desemnat cel mai tehnic jucator al turneului de la Cajvana.

Vezi o galerie foto de la turneul jucat la Cajvana!

Cel de-al doilea turneu din cadrul Cupei Omnia Junior se va disputa sambata, cu incepere de la orele 10.00, în sala de sport din Siret (fost Sam) si va reuni la start formatii din Siret, Calafindesti, Balcauti, Gramesti, Mihaileni si Zamostea, Ultima etapa regionala este programata pe 24 martie, in sala din Bosanci si va aduna la start echipe din Bosanci, Udesti, Liteni, Veresti, Dumbraveni si Salcea. Primele clasate in fiecare dintre cele trei etape regionale vor obtine calificarea la turneul final de la Conacul Domnesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cajvana| Cupa Omnia Junior"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*