Ca eficienta, batem Realul

Conducerea Universitatii continua in aceasta perioada negocierile cu mai multi jucatori in perspectiva unor transferuri. Dinamovistul Mironescu, jucatorul Pitestiului Tomescu si tinerii Ursuleac si Zaharia de la Medgidia sunt in capul listei.

“Mironescu amana de ceva vreme sa ne dea un raspuns. Probabil asteapta sa vada de unde primeste cea mai buna oferta. In conditiile acestea, sansele ca el sa ajunga la Suceava sunt minime, pentru ca noi nu ne permitem sa oferim cat Stiinta Bacau de exemplu, a spus Petru Ghervan.

Directorul tehnic al Universitatii a marturisit ca si in cazul celorlalti jucatori pe care ii are in vedere, problema banilor reprezinta principalul impediment: “Tomescu este un jucator bun dar vrea cam multi bani, iar noi nu ne permitem sa platim multi jucatori bine. De asemenea, Ursuleac si Zaharia sunt jucatori de certa perspectiva. Peste cativa ani, cei doi impreuna cu Acatrinei, ar putea forma o linie de 9 metri foarte buna la Suceava. Din pacate, noi nu ne permitem inca sa investim in viitor. Ca eficienta economica, in schimb, am bate si Real Madrid”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ca eficienta, batem Realul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*