Buzău – CSM Suceava: 0-3

Csm Suceava a plecat lansat in noul sezon al Diviziei A2 de volei masculin. In runda inaugurala a editiei de campionat 2011/2012, echipa lui Victor Pancu s-a impus, cu scorul de 3-0, pe terenul formatiei Dacia Buzau.

Candidata la barajul de promovare pe prima scena, echipa suceveana a inceput perfect confruntarea din Crang, castigand primul set la o diferenta de sapte puncte, scor 25-18. Actul secund a debutat dupa acelasi scenariu, Sasu si compania reusind sa se distanteze destul de repede la patru lungimi, scor 8-4. Desi buzoienii au avut o scurta tresarire de orgoliu, iar pe fondul unei serii de sapte puncte consecutive au preluat la un moment dat conducerea pe tabela de marcaj la scorul de 11-8, voleibalistii lui Victor Pancu au fost ceva mai lucizi pe final si si-au adjudecat si cel de-al doilea set cu 25-22. Ajutati de servicile bune reusite de Stefan Lupu, “alb-albastrii” au avut setul trei la discretie, castigand actul cu scorul de 25-16 si intalnirea cu 3-0.

Csm Suceava a jucat cu: Sasu, Giurca, Lupu, Stefura, Ursachi, Pietraru si Orasanu. Antrenor: Victor Pancu.

In etapa a doua, echipa suceveana va primi, sambata, de la orele 11.00, in sala Unirea, vizita formatiei Css 3 Steaua Bucuresti, in primul joc pe care “alb-albastrii” il vor disputa in fata propriilor suporteri in noul sezon.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Buzău – CSM Suceava: 0-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*