Buziuc a debutat la Tineret

Buziuc Romania U21

Suceveanul Alexandru Buziuc a debutat joi la echipa naţională de tineret a Romaniei. Atacantul celor de la Gaz Metan Mediaş a evoluat în ultima jumătate de oră a partidei pe care trupa lui Viorel Moldovan a câştigat-o în faţa Muntenegrului cu scorul de 4-3.

Alex Buziuc (foto, nr.18) a fost trimis în teren în minutul 62, în locul capitanului Gabi Iancu. În acel moment „tricolorii” erau conduşi cu 1-3, dar au avut o revenire spectaculoasă, punctând de trei ori, prin Puşcaş, Bumba şi Tănase. Chiar daca nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, atacantul sucevean a avut două ocazii de a înscrie şi a primit nota 8 în Gazeta Sporturilor. Celălalt sucevean din lotul sub 21 de ani al României, Doru Popadiuc a fost doar rezervă în meciul disputat în „Ştefan cel Mare”.

În clasamentul grupei a 6-a din preliminariile pentru Campionatul European din 2015, conduce Germania, cu 14 puncte, urmată de România, cu 12 puncte, şi Muntenegru, cu 11 puncte. Nemţii au însă un meci mai puţin disputat, cu Irlanda. Pentru că au un număr mic de puncte, tricolorii trebuie să câştige grupa pentru a merge la turneul final.

În ultimul meci din grupă, formaţia pregătită de Viorel Moldovan va întâlni, marţi, în deplasare, Germania.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Buziuc a debutat la Tineret"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*