Bursuc revine în teren

Handbaliştii suceveni au programate la sfârşitul acestei săptămâni primele meciuri amicale din actuala pauză competiţională. Universitatea Suceava îşi testează forţele, vineri şi sâmbătă, pe terenul Universităţii Cluj.

Răzvan Bernicu a deplasat la Cluj un lot de 15 jucători, printre care se regăseşte şi Cristian Bursuc. Coordonatorul Universităţii revine, astfel, în teren după o pauză de jumătate de an, acesta suferind o accidentare chiar în meciul cu ardelenii din prima etapă a campionatului.

Delegaţia suceveană a plecat vineri dimineaţă spre Cluj, primul amical fiind programat seara, de la ora 18:30. Sâmbătă dimineaţă cele două formaţii se vor întâlni într-un nou joc amical. Conform înţelegerii dintre Universitatea Cluj şi Universitatea Suceava, ardelenii urmează să vină, la sfârşitul săptămânii viitoare, la Suceava pentru încă două meciuri de pregătire. Până la reluarea campionatului, handbaliştii suceveni îşi vor mai testa forţele în compania vicecampionei HC Odorhei. Următorul joc oficial al “studenţilor” este programat pe 18 aprilie, pe terenul Ştiinţei Bacău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bursuc revine în teren"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*