Bursuc, principal cu acte

Stelian Bursuc a susţinut astăzi prima conferinţă de presă în calitate de antrenor pricipal al Universităţii Suceava. Noul tehnician al echipei locale de handbal a vorbit despre programul de pregătire al “studenţilor” şi despre lipsurile cu care se confruntă la nivel de lot.

“Am inceput pregatirea cu o perioada de reacomodare a jucatorilor la efort, care va continua inclusiv saptamana viitoare, urmand ca pe data de 18 iulie sa plecam in cantonament la Piatra Neamt. Acolo vom pune baza pe pregatirea fizica si tehnico-tactica si daca vom avea ocazia vom face si cateva jocuri de verificare. Dupa zece zile vom reveni la Suceava, urmand ca din august sa incepem turneele de pregatire”, a spus Stelian Bursuc.

Chiar dacă nu a fost stabilit obiectivul pentru noua ediţie de campionat, Stelian Bursuc speră ca echipa suceveană să învingă Universitatea Cluj în prima etapa a Ligii Naţionale.

“Sper sa debutam cu dreptul in noul sezon, pentru ca jucam prima etapa acasa si este foarte important sa incepem cu o victorie. Tot raul spre bine. Chiar daca ne-au plecat patru jucatori, avem un lot tanar si destul de omogen, cu jucatori dornici de afirmare. Le-a venit si lor randul si sper sa raspunda la asteptarile pe care le avem de la ei”, a mai spus tehnicianul Universităţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bursuc, principal cu acte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*