Burleanu, aşteptat la Supercupă

Razvan Burleanu la Bucsoaia

Şeful fotbalului românesc, Răzvan Burleanu, este aşteptat să participe la ediţia a 2-a a Supercupei judeţului Suceava, programată în luna august, între Bucovina Ciocăneşti şi Silva Udeşti. Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ciprian Anton, speră ca atunci să fie parafate şi actele pentru înfiinţarea unui Centru de Excelenţă în Suceava.

Prima ediţie a Supercupei judeţului Suceava, desfăşurată anul trecut la Rădăuţi, a fost câştigată de Progresul Frătăuţii Vechi cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Bradul Putna. Acum, pentru trofeul suprem din fotbalul judeţean vor lupta câştigătoarea Ligii a 4-a şi a Cupei, Bucovina Ciocăneşti, şi ocupanta locului secund în campionat, Silva Udeşti. Partida se va desfăşura în luna august pe stadionul „Areni”, data exactă urmând să fie stabilită în funcţie de startul Ligii a 2-a.

Ciprian Anton si Ioan Radu

“Am făcut o invitaţie oficială preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru a veni în luna august la Supercupă. Sper ca atunci dumnealui să se întâlnească cu domnul primar şi cu consilierii locali şi să parafeze înţelegerea pentru un Centru de Excelenţă la Suceava. Am înţeles că ar fi nişte probleme în ceea ce priveşte finalizarea campusului de la Liceul cu Program Sportiv, dar sper ca acestea să se remedieze, pentru că altfel am întârzia crearea Centrului de Excelenţă cu un an. Obiectivul nostru este să îi dăm drumul în 2016, iar pentru asta trebuie să aducem din timp copiii la Suceava. Dacă terenul sintetic de la LPS Suceava nu va fi finalizat până în luna octombrie va fi destul de greu”, a anunţat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

În urmă cu o săptămână, la Târgu Mureş, au fost semnate ultimele documente pentru înfiinţarea primului Centru Regional de Excelenţă al Federaţiei Române de Fotbal. Obiectivul preşedintelui Răzvan Burleanu este ca, până în 2018, să fie deschise opt astfel de academii.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Burleanu, aşteptat la Supercupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*