Burlacu se pregăteşte pentru Mondiale

csu suceava burlacu

Pivotul echipei locale de handbal, Gabriel Burlacu, şi-a revenit după accidentarea care l-a ţinut în afara terenului aproape două luni. Handbalistul în vârstă de 21 de ani se pregăteşte în momentul de faţă cu lotul naţional de tineret al României pentru Campionatul Mondial programat în perioada 19 iulie – 2 august în Brazilia.

Naţionala de handbal masculin sub 21 de ani a României s-a calificat la Campionatul Mondial după o pauză de 10 ani. În grupele turneului final din Brazilia, „tricolorii” vor înfrunta Qatarul, Angola, Portugalia, Serbia şi Spania. Burlacu şi colegii săi au încheiat prima parte a pregătirilor, desfăşurată la Cheile Grădiştei, iar de joi până duminică urmeaza să dispute patru jocuri de verificare, la Chiajna, cu Algeria şi Olanda.

Programul meciurilor de la Chiajna:

miercuri, ora 19:00 – România-Olanda
joi, ora 18:30 – România-Algeria
vineri, ora 18:30 – Algeria-Olanda
sâmbătă, ora 18:30 – România-Algeria
duminică, ora 10:00 – România-Olanda

Chiar dacă este dorit de mai multe cluburi din Liga Naţională, iar CSU Suceava a retrogradat în eşalonul secund, Gabriel Burlacu îşi va onora ultimul an de contract cu gruparea suceveană. Împreuna cu el au ales să continue sub comanda lui Răzvan Bernicu şi alţi jucători importanţi, ca Alin Petrea, Mihai Sandu, Ion Tcaciuc, Cristi Tcaciuc şi Andrei Spiridon.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Burlacu se pregăteşte pentru Mondiale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*