Bugete mărite pentru fotbal, handbal și rugby

Municipalitatea suceveana se pregateste sa mareasca bugetele pentru echipele locale de fotbal, handbal si rugby. Anuntul a fost facut miercuri, de catre primarul Ion Lungu, care a precizat ca, in 2019, Foresta si CSU Suceava vor avea alocati cate 1.500.000 de lei, in timp ce CSM Bucovina va primi un buget de 500.000 de lei. Lungu pune insa conditii de performanta pentru alocarea acestor sume, edilul-sef al Sucevei fiind ingrijorat in primul rand de situatia echipei locale de handbal, ajunsa pe penultimul loc in Liga Zimbrilor: “Sunt putin ingrijorat de situatia actuala a echipei de handbal. Am fost la meciul cu Turda si nu mi-a placut ce am vazut. O sa am o discutie cu domnul antrenor Chirut si cu domnul rector. Noi am venit cu propunerea sa marim bugetul de la 1.200.000 la 1.500.000 de lei, dar cu conditia ca echipa sa ramana in prima liga”.

Foresta ar putea primi la randul ei un buget 1.500.000 de lei, dar cu conditia sa termine acest an pe primul loc in seria intai a Ligii a III-a. “Conditia este ca, in sezonul viitor, la sfarsitul anului, sa fie pe primul loc, sa punem bazele promovarii in Liga a II-a”, a adaugat Ion Lungu.

Calificata in acest sezon in play-off-ul Diviziei Nationale, echipa locala de rugby CSM Bucovina Suceava va beneficia in acest an de un buget de 500.000 de lei, a precizat primarul Ion Lungu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bugete mărite pentru fotbal, handbal și rugby"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*