Budi, Ciubotariu și Adomnicăi au plecat la Botoșani

CSU Suceava a mai primit o lovitura cu trei zile inainte de reluarea pregatirilor pentru viitorul sezon al Diviziei A la handbal masculin. A ramas fara serviciile veteranilor Florin Ciubotariu, Bogdan Soldanescu si Cristian Adomnicai, cei trei semnand contracte pe trei ani cu CSM Botosani.

Important este sa practiceam un joc cât mai bun si sa facem tot posibilul sa aducem oamenii la sala. Si ei fac parte din echipa si în foarte multe momente o sala plina te împinge de la spate”, a declarat Florin Ciubotariu, autor a peste 300 de goluri in ultimele trei sezoane. “Sper sa joc cât mai bine, sa pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor si sa putem forma un grup care sa se bata la portile Ligii Nationale”, a afirmat Soldanescu, la prezentarea la noua sa echipa. Cristian Adomnicai are de gand sa joace pana la 41 de ani la CSM Botosani, unde a fost convins sa vina de presedintele clubului. “Este un proiect bine elaborat. Datorita proiectului si domnului Catalin Stoleru am venit aici. sper sa am o evolutie cât mai convingatoare si sa ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor”, a spus Cristian Adomnicai.

Pe langa veteranii Ciubotariu, Soldanescu si Adomnicai, echipa locala de handbal s-a mai despartit in aceasta vara de alti opt jucatori: Burlacu, Baican, Tirzioru, Mihai Sandu, Costea, Golubovic, Dragnea si Petrea. Adrian Chirut va relua pregatirile in cursul zilei de luni, cand la antrenamente sunt asteptati si cele patru achizitii, e vorba de centrul Alexandru Popia (22 de ani), interii Raul Bogdan Barb (24 de ani) si Andrei Sora (20 de ani) si extrema stanga Razvan Dodita (20 de ani).

COMENTARII:

1 Comentariu la "Budi, Ciubotariu și Adomnicăi au plecat la Botoșani"

  1. Felicitari domnului Ghervan care a intinerit echipa cu nulitati si astfel a ingropat definitiv handbalul. Ati mazilit si umilit 3 jucatori care au facut cinste handbalului sucevean si au fa ut atatia oameni sa planga de bucurie. Desi v-ati batut joc de ei, au demonstrat o data in plus ca sunt oameni cu caracter si au ales sa ascunda adevaratul motiv pentru care au ajuns la Botosani!
    In final daca mi se permite o previziune, Suceava nu va promova in urmatorii 3 ani iar Botosaniul o va face daca vor fi sustinuti financiar macar 60% cat e suceava

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*