Sprijin de la Primărie

Bucovina Radauti Manuel Costache Aurel Olarean

Bucovina Radauti va evolua mai mult ca sigur in viitorul sezon al Ligii a III-a, al treilea consecutiv la acest nivel din istoria recenta a clubului. Lucrurile au reintrat pe un fagas normal, dupa ce conducerea “galben-albastrilor” a primit garantii din partea Primariei ca aceasta va finanta in continuare activitatea echipei de fotbal.  “Municipalitatea si-a dat acordul sa ne sprijine in continuare. Am primit garantii ca in cel mai scurt timp vom incasa o prima transa de bani pentru pregatirea sezonului viitor”, a declarat Manuel Costache, dupa intalnirea pe care a avut-o cu reprezentantii Primariei.

Managerul “galben-albastrilor” a precizat ca antrenorul Daniel Stoica are in acest moment doar 14 jucatori la antrenamente: “Suntem in discutii cu un portar si trei mijlocasi. Nu ne facem probleme, cu siguranta vom mai aduce jucatori”.

Liga a III-a va debuta pe data de 29 august, iar conform lui Manuel Costache, noul sezon se va disputa intr-un format de 5 serii a 14 echipe. “S-au inscris doar 71 de echipe in Liga a III-a. In seria noastra nu s-au inscris CSM Moinesti si Dumestiul. In aceste conditii, cea mai probabila varianta care sa asigure numarul minim de meciuri este cea cu 5 serii a 14 echipe” a precizat Manu.

Tinand cont de criteriul geografic, Seria I ar putea sa contina urmatoarele echipe: Bucovina Radauti, FC Pojorata, Sporting Suceava, Kosarom Pascani, Petrotub Roman, Cetatea Targu Neamt, Stiinta Miroslava, Ceahlaul II, Aerostar Bacau, SC Bacau II, Metalosport Galati, Otelul II Galati, Sporting Liesti si Conpet Ciresu.

Incepand din sezonul viitor, Bucovina Radauti va avea doar o echipa de seniori, “satelitul” de la Fratautii Noi, care a activat in Liga a IV-a, fiind ca si desfiintat.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Sprijin de la Primărie"

  1. Nha manule ca ai de unde manca si anul asta..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*