Bucovina și Dante au încheiat la egalitate la Stăuceni

Bucovina Rădăuți a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat miercuri, pe terenul sintetic din localitate Stăuceni, în compania colegei de serie Dante Botosani.

Trupa antrenată de Iulian Ionesi a condus în două rânduri prin golurile marcate de R. Ciobanu (’3 – foto) și Stoian (’23 – penalty), însă botoșănenii au egalat de fiecare dată prin Lozneanu (’10) și Mihalachi (’76 – penalty).

Bucovina Rădăuți a început în următoarea formulă: Butnariu – Antonesei, Chirilescu, Florescu, E. Ciobanu, I. Plămadă, Bejenar, Dănilă, Stroe, Stoian, R. Ciobanu. Pe parcursul meciului, Iulian Ionesi a rulat întreg lotul de jucători deplasat la Stăuceni.

A fost al zecelea meci disputat de gruparea rădăuțeană în intersezon după cele cu Aerostar Bacău (scor 3-2), Juniorul Suceava (scoruri 4-1 și 3-3), Hușana Huși (1-0 și 0-2), Şomuz Fălticeni (1-0 și 1-1) Oțelul Galați (1-0) și LPS Suceava (6-6).

În continuarea programului de pregătire, Bucovina se va deplasa sâmbătă, la Piatra Neamț, pentru un amical cu Ceahlăul, după care va mai reîntâlni Dante Botoșani (3 martie), ultimul meci neoficial urmând să-l joace în compania juniorilor de la FC Botoșani (6 martie).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina și Dante au încheiat la egalitate la Stăuceni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*