Bucovina se bate pentru un loc în 16-imi

Bucovina are sansa de a aduce o echipa de Liga I la Radauti dupa o pauza de 35 de ani. Pentru asta, formatia antrenata de Dorin Goian si Daniel Balan trebuie sa treaca de Stiinta Miroslava, pe care o infrunta miercuri, de la orele 16.30, pe stadionul Municipal, in cadrul Turului al IV-lea din Cupa Romaniei.

Vom intalni o echipa bine inchegata, care are ganduri de promovare in campionat. Sansele de calificare sunt egale. Nu va fi usor, dar ne dorim sa mergem mai departe. Ar fi o experienta unica pentru oras, pentru public si pentru jucatori sa aducem o echipa de Liga I la Radauti. Se vedem daca vom putea. Va conta forma de moment”, a precizat antrenorul Dorin Goian, care pregateste cateva schimbari in formula de start de maine.

Trupa condusa de Dorin Goian si Daniel Balan a ajuns in Turul IV al Cupei Romaniei, dupa ce a trecut de Sanatatea Darabani (scor 1-0) si Foresta Suceava (scor 1-0). De partea cealalta, iesenii de la Stiinta Miroslava au eliminat in turul precedent o alta formatie suceveana, Viitorul Liteni (4-0).

Ultima calificare a unei echipe radautene in saisprezecimile Cupei Romaniei dateaza din 1983. Atunci, Metalul Radauti era invinsa in aceasta faza a competitiei, pe teren propriu, de FC Arges Pitesti, cu scorul de 1-3.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Bucovina se bate pentru un loc în 16-imi"

  1. Uite ca a trecut Bucovina Rădăuți și de Știința Miroslava! Ca să nu mai zică „desculții” de la Foresta ca au fost eliminați nemeritat, de Bucovina din Cupă. Hai Bucovina Rădăuți!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*