Bucovina s-a despărţit de Viu

Alexandru Viu este primul jucator care a parasit curtea divizionarei a treia Bucovina Radauti, fotbalistul de 19 ani anuntand conducerea “galben-albastrilor” ca vrea sa evolueze la alta echipa de anul viitor. “Viu este singurul care si-a anuntat plecarea. Restul jucatorilor raman deocamdata la echipa. Fiecare are un program separat de pregatire pana de Sarbatori, fie la sala, unde ne intalnim de doua ori pe saptamana, fie acasa, pe cont propriu, asa cum este cazul celor din Botosani”, a confirmat managerul clubului radautean, Manuel Costache.

Manu va avea in cursul acestei saptamani o intalnire cu primarul Aurel Olarean in care ii va prezenta situatia de final de an de la echipa. “Nu avem restante mari catre jucatori. Ar fi vorba de doua salarii si o prima. Sper sa putem achita jucatorilor macar un salariu pana de Sarbatori”, a mai spus managerul.

Reunirea lotului va avea loc la jumatatea lunii ianuarie a anului viitor. Din lipsa banilor insa, conducerea clubului exclude deocamdata posibilitatea efectuarii unui cantonament montan, intreaga pregatire de iarna urmand sa aiba loc la Radauti.

Clasata la finalul sezonului de toamna al Ligii a III-a pe ultimul loc in clasamentul seriei intai, Bucovina Radauti va reintra in focul meciurilor oficiale pe data de 28 februarie, cand pe stadionul Municipal ar trebui sa soseasca Sporting Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina s-a despărţit de Viu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*