Bucovina Rădăuți și-a schițat programul de pregătire

Bucovina Rădăuți și-a schițat în mare parte programul de pregătire pe care îl va urma în pauza competițională din această iarnă. Astfel, trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan se va reuni cel mai probabil pe data de 15 ianuarie, recomodarea la efort urmând să se facă pe plan local. Cea mai grea perioadă a pregătirilor urmează să aibă loc la începutul lunii februarie, când Vitu și compania intenționează să efectueze un cantonament montan de zece zile la Sucevița.

Conducerea clubului rădăuțean a perfectat până acum un singur meci amical, pe data de 28 februarie, în compania colegei de serie FC Botoșani II. În privința lotului de jucători, acesta ar putea suferi unele mici modificări in pauza de iarna. “Avem oferte pentru doi jucători, dar deocamdată nu a plecat nimeni în mod oficial”, a recunoscut antrenorul Daniel Bălan.

Accidentat chiar în prima etapă a sezonului, portarul Ionuț Puianu continuă recuperarea. Mai gravă este situația atacantului Iulian Ionesi, care este nevoit să se opereze din nou, la ligamente.

Clasată la finalul turului pe locul 4 în Seria I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți va debuta în sezonul de primăvară pe 7 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Hușana Huși.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți și-a schițat programul de pregătire"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*