Bucovina Rădăuți și-a definitivat lotul de jucători

Bucovina Radauti si-a definitivat lotul pentru viitorul sezon competitional. Astfel, antrenorii Dorin Goian si Daniel Balan vor avea la dispozitie 21 de jucatori, printre care si cele sase achizitii facute in pauza de vara, este vorba de fundasul Vasile Mihaes (Metalul Buzau), de mijlocasii Daniel Bejenar (Foresta Suceava) si Andrei Sahlean (LPS Suceava) si de atacantii Ionut Plamada (ASU Politehnica Timisoara), Iosif Netbai (AFC Harman) si Cosmin Tapu (CSM Ceahlaul Piatra Neamt).

Toti jucatorii noi veniti s-au adaptat foarte bine, unii intr-o perioada mai scurta, altii intr-una ceva mai lunga. Au raspuns foarte bine la antrenamente, iar in proportie de 99% aceasta va fi lotul pe care ne vom baza in meciurile oficiale”, a precizat Dorin Goian.

Lotul echipei radautene pentru viitorul sezon este format din: Puianu, Zvoronciuc – portari, Alecsandru, Vitu, Mihaes, Coaja, Antonesei, Bejenar, Ciobanu, Sahlean, Bosinceanu, Ungurianu, Danila, Busuioc, Paius, Coroama, Stoian, Plamada, Netbai, Tapu si Ionesi – jucatori de camp.

Trupa antrenata de Dorin Goian si Daniel Balan nu a cunoscut gustul infrangeri in amicale, bifand sase victorii si trei remize: 12-1 cu LPS Suceava, 2-0 cu Amicii Bruxelles, 1-0 cu Gloria Bistrita, 1-0 cu Aerostar Bacau, 4-1 cu Ceahlaul Piatra Neamt si 1-0 cu FC Botosani, respectiv 0-0 cu Ozana Targu Neamt si 2-2 si 1-1 cu Somuz Falticeni.  Gruparea radauteana va debuta in noul sezon al Ligii a III-a, sambata, de la ora 18.00, cu un meci pe terenul nou-promovatei ACS Husana Husi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți și-a definitivat lotul de jucători"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*